В свое становище следователите в Национална следствена служба на изразяват

...
 В свое становище следователите в Национална следствена служба на изразяват
Коментари Харесай

Магистрати от цялата страна подкрепят Иван Гешев за главен прокурор

 В свое мнение следователите в Национална следствена работа на показват професионалната си поддръжка за номинирания претендент.
 

" Г-н Гешев има 10 годишен стаж като следовател. Познава проблемите и отговорностите на специалността, заради което чакаме в концепцията му да залегнат съответни задължения за развиването и потреблението в оптималната степен на потенциала на следствието и в частност на Национална следствена работа. Считаме, че същият дава отговор на профила обрисуван при срещата на членовете на УС на Камарата на следователите с членовете на прокурорската гилдия на Висш съдебен съвет.
 

До сегашния миг сме работили добре и сме усещали професионалната поддръжка на управлението на Прокуратурата. В този смисъл и поради събитието, че господин Гешев има дълготраен следователски опит, се надяваме, че в случай че той бъде определен този професионален разговор ще продължи и за в бъдеще ", пиша следователите от Национална следствена служба.

 

" Във връзка с издигнатата кандидатура на господин Иван Гешев за основен прокурор на Република България показваме поддръжката си за направеното предложение от Прокурорската Колегия на Висш съдебен съвет. Номинацията на заместника на основния прокурор във ВКП за основен прокурор съставлява позитивна процедура в ръководството, която обезпечава последователност и непоклатимост ".

 

Под това мнение са се подписали общо 90 прокурори, следователи и правосъдни чиновници от Апелативна, Окръжна и Районна прокуратури - Велико Търново и Окръжна и Районна прокуратури – Ловеч.

 



 

 



 

 

Източник: Епицентър. бг
Източник: klassa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР